GOD MIDT-SOMMER!

N.A. har egentlig ikke merket at sommeren er kommet. Fordi da er musikere som busiest.

Vi, med styreleder og sjefshøvding Reidar Brendeland i spissen, ønsker likevel alle sine medlemmer, venner og Facebook følgere

En Riktig God Midt-Sommer!

Selv om det går mot Olsok, sitter Forbundet ikke på rumpa.
Tvert Imot.
Vi både verver, hjelper og er der for medlemmer 24/7
Vi tar dette Personlig og Profesjonelt.
Medlem for medlem.

Hvis du har lyst å joine de profesjonelle rekker, følg denne linken

Dette er Forbundet som har forstått det som de Internasjonale, inkl. American Society of Composers, Authors & Publishers (ASCAP) og SISAC har tatt afffære på for lenge siden : Artistforbund og PRO’s skal ledes av artister med visjon og erfaring – og la advokatene og økonomene telle pengene i bakgrunnen. (Det blir også mye billigere i administrasjon)

Spørsmål? Trenger hjelp? Opphavsrett? Kontrakter? Internasjonale kontakter? Agents? Managements? Gjør-det -selv? Rusproblemer? Streaming-forvirret? Mastereier? Promotion? Playlist-sugen?
Bare kontakt oss på nevnte informasjon her på denne siden – hele døgnet. Vi hviler aldri!