GOD MUSIKKHØST!

N.A. merket egentlig ikke at sommeren har gått, fordi da er jo musikere som busiest.

Nå som det går mot jul, sitter Forbundet ikke på rumpa.
Vi både verver, hjelper og er der for medlemmer 24/7
Vi tar dette Personlig og Profesjonelt.
Medlem for medlem.

Hvis du har lyst å joine de profesjonelle rekker, følg denne linken

Dette er Forbundet som har forstått det som de Internasjonale, inkl. American Society of Composers, Authors & Publishers (ASCAP) og SISAC har tatt afffære på for lenge siden : Artistforbund og PRO’s skal ledes av artister med visjon og erfaring – og la advokatene og økonomene telle pengene i bakgrunnen. (Det blir også mye billigere i administrasjon)

Spørsmål? Trenger hjelp? Opphavsrett? Kontrakter? Internasjonale kontakter? Agents? Managements? Gjør-det -selv? Rusproblemer? Streaming-forvirret? Mastereier? Promotion? Playlist-sugen?
Bare kontakt oss på nevnte informasjon her på denne siden – hele døgnet. Vi hviler aldri!