Medlemstilbud

 

‘Hands on’  medlemshjelp.   Vi har fått og får mange hendvendelser fra medlemmer som trenger råd og hjelp i denne vanskelige tiden.

Vi opplyser at denne tjenesten fortsatt er tilstede så lenge Norge er i faresonen, slik at dere som har saker å ta opp kan ta kontakt med oss 24/7 på admin@ noart.no ,
så vil vi ringe eller Messenge(r) deg tilbake ASAP.

Vi minner på at vår hjelpedesk ellers yter dere profesjonell hjelp og råd (24/7 via telefon, online og møter)  med søknader. Utdanning. Promotion. Juridisk; fremskaffelse av kontrakter, forhandling på vegne av artister med plateselskap og managements. Nasjonal og internasjonal kontaktknytting og nettverksbygging via vårt kontaktnett. Hjelp og råd til låtskrivning, arrangering, produkjon og teknologi. Veiledning på den sosiale siden; NAV, Fri Rettshjelp, mm. 

Medlemmer kan være i kontakt  med oss på telefon, Messenger og mail.

NA Academy er en online edukasjonsserie på Facebook, initiert av Atle Bakken , som går ut på å lære interesserte produksjonsmessige ting som kanskje ikke er å finne ellers, i alle fall på norsk. Med mer enn 20 artikler, inkludert hvordan å gjenskape større Hitlåter, har aktiviteten skaffet mange og trofaste medlemmer. NA kommer til å utvide tilbudet med kameraer og online podcaster fra NA Studios Gardermoen .

Lag Halsey’s Hit ‘Eastside

NA og NORA.   NA har fått et økende og tett samarbeid med NORA. Det har bla. ført til de åpne bransjekveldene ‘bransja:Bråk’ med både Live undeholdning og viktige bransjetemaer som “Søknadshelvete,” Gramo og Amerikanerne, og CD’en dør – leve vinylene. Med folk som

Claudia Scott, your truly,(styreleder Brendeland), Øystein Rudjord,Sæmund Fiskvik, Arild Rønsen, Knut Reiersrud, Andreas LeineJacobsen, Harald Tømte, Frode Strømstad, Arild Rønsen og Jarle Savio.

 

NA Studios Gardermoen

Norsk Artistforbund tilbyr sine medlemmer, eksklusivt, gratis lydstudio, NA Airport Studios Gardermoen. No kidding!

NA Studios Gardermoen er IKKE det typiske prosjektstudioet med 2 mini høyttalere og en Macbook.

Dette høyprofesjonelle lydstudioet har hele 70m2 å spille inn på, -over 2 etasjer, med både romslig kontrollrom og stort Live opptaksrom med videolink.

-Alt av Avid Protools HDX opptaksutstyr

-Avid/Focusrite control mixer, racks med ‘industry standard’ hardware efx

-ANY/ALL recording software & softsynths

-Unik mikrofonpark, inkludert Neuman, AKG, Telefunken mfl.

-Stort utvalg i backline, bla.

Hammond B3/A100 organ

Fender & Gibson guitars/amps

2 trommesett, ferdig oppmiket, ready to ready to record.

Norsk Artistforund har også direkte adgang til de hotteste produsentene og teknikerne i bransjen, både nasjonalt og internasjonalt, for dem som vil ha ‘the litte extra.”

I tillegg eksisterer det turnebusser m. komplett backline for Live konserter & turnéer

Kontakt oss for disse ekstratjenestene.

-Alt av moderne server kommuniksajon, Wi-Fi, intranet, computers, fax(!?), phones, ‘Vinaccia style’ kaffe samt gange-avstand fra flyet til Nashville, Los Angeles eller Grand Canaria(!!?? lol)

 

Parkering for turnètransport.   Hos NA Tour support ved våre kontorer på Gardemoen tilbyr vi gratis parkering for NA medlemmer som trenger et sted å parkere sine tunébusser og trailere mellom slagene, som svært ofte blir både vanskelig og dyrt å gjennnomføre.  Blant de som så langt har benyttet Artistforbunds tilbud er Odd Nordstoga, Highasakite, Onkel P, Trine Rein, Hellbillies, DDE, Jan Ove Ottesen, Åge Aleksandersen og Skambankt. Men du trenger ikke være ‘stjerne’ for å ha buss? Ta kontakt god tid i forveien på  reidar@noart.no hvis du ønsker å benytte deg av tilbudet.

Facebook-kommentarer