๐Š๐š๐ฆ๐ฉ๐š๐ง๐ฃ๐ž ๐ฆ๐จ๐ญ ๐ฎ๐ฅ๐จ๐ฏ๐ฅ๐ข๐ ๐ž ๐ฌ๐ญ๐ซรธ๐ฆ๐ฆ๐ž-๐ง๐ž๐ญ๐ญ๐ฌ๐ข๐๐ž๐ซ.

Stefflon Don
Stefflon Don
Den britiske rapperen Stefflon Don og TikTok-komikeren Jack Joseph samarbeider om en ny kampanje for holdningsendring ift. ulovlig streaming.
‘Get It Right From A Genuine Site’ har som mรฅl รฅ gjรธre ungdom i alderen 16โ€“24 oppmerksom pรฅ hva bruken av ulovlige strรธmmesider kan medfรธre for deres personlige data som eksisterer pรฅ utstyr som iPhone, nettbrett, osv.
Kampanjen er stรธttet av BPI and Motion Picture Association (MPA), og har som mรฅl รฅ stรธtte den kreative industrien ved รฅ oppfordre unge mennesker til รฅ streame materiale fra legitime nettsteder.
Denne nye kampanjen bygger pรฅ tidligere ‘Get It Right’ edukasjonprogrammer, inkludert kampanjer med Amelia Gething, Munya Chawawa, Krept & Konan og YouTuber Sharky.
Stefflon Don kommenterer: “Det er en veldig viktig tid for folk รฅ tilegne seg musikk, TV, film og spill fra lovlige nettsteder.”
Spesielt mht. artistenes skjรธre tilvรฆrelse etter Covid perioden.
ยซBรฅde kreatรธrer og fans taper pรฅ bruken av ulegitimerte nettsteder. Jeg har vรฆrt heldig som har skapt en karriere med รฅ produsere musikken jeg elsker. Men det er ikke bare de kjente artistene som blir rammet โ€“ det er alle bak i kulissene som studioassistenter, lydteknikere og kostymedesignere.”
“Og for fans – ikke bare kan dette bety at vi ikke kan fortsette รฅ lage musikken du digger, men det kan utsette iPhonen eller PC’en din for fare. Og streaming i seg selv er upรฅlitelig fra starten av.”
James Gardiner, markeds- og programleder for Creative Content UK, stรธtter ‘Get It Right’-kampanjen, og legger til: ยซVi er glade for รฅ jobbe med Stefflon Don og Jack Joseph โ€“ begge eksempler pรฅ flotte britiske artister.
“Fรธr kampanjen sรฅ vi av vรฅre egne forskningsresultater at selv om mange 16-24-รฅringer var klar over at ulovlige strรธmmesider kan skade teknologi- og personlig utstyr, var de ikke klar over de mest alvorlige risikoene, som for eksempel stjeling av personlig data. Dette viste seg รฅ vรฆre en av de stรธrste avvskrekkings-virkmidlene vi kunne formidle.” ย Les mer her
Facebook-kommentarer