Juletilbud: Gratis innspilling med tekniker/produsent

På plass i NA Airport Studios på Gardermoen; (l-r) Magne Moe og Atle Bakken.

For de 5 første som melder seg inn i Norsk Artistforbund innen 1. Desember vil de ikke bare kunne få benytte NA Airport Studios Gardermoen  1 dag – gratis, men det inkluderer også byens beste og erfarne teknikere, Olav Erik Johansen, Tom Sennerud og Trond Braaten, for å lage sin nye Hit.

Les også om høsttilbud med seminar med Atle Bakken  her

Tekniker og produsent, Olav Erik Johansen

NA Studios Gardermoen er IKKE det typiske prosjektstudioet med 2 micro høyttalere og en Macbook.

Dette høyprofesjonelle lydstudioet har hele 70m2 og 2 etasjer å spille inn på,  med videolink, romslig kontrollrom og et stort ‘Live room’.

-Protools HD

-Avid/Digidesign C24 mixer, både digital og analog + Pro Tools controller.

-Studio racks med ‘industry standard’ hardware efx

-ANY/ALL recording software & softsynths

-Stor mikrofonpark, inkludert Neuman, AKG, Telefunken mfl.

-Stort utvalg i backline, bla.

-Hammond B3/A100 organ

-Fender & Gibson guitars/amps

-2 trommesett, ferdig oppmic’et, ready to record.

Produsent Tom Sennerud

-Alt av moderne server kommuniksajon, Wi-Fi, intranet, computers, fax(!?), phones, ‘Vinaccia style’ kaffe samt gange-avstand fra flyet til Nashville, Los Angeles eller Grand Canaria(!!?? lol)

Norsk Artistforbund har også direkte tilgang til de hotteste produsentene og teknikerne i bransjen, både nasjonalt og internasjonalt, for dem som vil ha ‘the litte extra.”

I tillegg eksisterer det komplett backline for Live konserter & turnéer.

Meld deg inn her

* bookings etter avtale.