๐…๐ข๐ง๐๐ข๐ง๐ ๐ฌ ๐จ๐  ๐Œ๐Ž๐Œ๐’ ๐ญ๐ข๐ฅ๐›๐š๐ค๐ž ๐ฉรฅ ๐๐ข๐ฌ๐ฅ๐ž๐ญ๐ญ!

Det har blitt en tradisjon siden 2016 at Findings festivalen pรฅ Bislett stadion finner sted 3. uken i August. Det gjelder ogsรฅ M.O.M.S konserten oppe i Stensparken like ved.

Som ifjor brygger det opp til 2 dager med underholdning pรฅ sistnenvte ย (med lydstyrke) pรฅ Bislett stadion med rundt 97dB.

Naboene klager ikke. Trรธkket har nemlig forskjรธvet seg ned i bassen og gir folk det de trenger. For ikke รฅ forglemme den 20 meter lange bardisken som serverer mojitos ‘on tap.’

Den Live Nation-arrangerte musikkfestivalen er hovedsaklig fokusert pรฅ EDM, men har ogsรฅ hatt pop acts som Sigrid og HipHop duoen Karpe i 2019. Og mange andre nasjonale ogย internasjonale stรธrrelser.

Iรฅr er det vel David Guetta som er det store trekkplasteret. Den franske DJ’en, lรฅtskriveren og produsenten er den 4.mest solgte/streamede artisten pรฅ planeten akkurat nรฅ, og solgte nylig sin musikkatalog forย rundt 3 milliarder kroner. No kidding. ย Han er tilbake etter รฅ ha vรฆrt med fra starten av Findings i 2016.

Den siste superstjernen som er annonsert er amerikanske Akon, aka. Aliaume Damala Badara Akon Thiam, er en amerikansk R&B-sanger og produsent som har hatt 35 Billboard top 100 hits.og vรฆrt nominert til en Grammy 5 ganger. Akon vokste opp i Senegal. I sjuรฅrsalderen flyttet han til New Jersey i USA. Han er muslim, og er sรธnn av jazztrommeslageren Mor Thiam.

Andre headlineres og artister er Broiler (NO), Stig Brenner/Unger Ferrari (NO), Ballinciaga (NO), BBNO$ (CA), Kamelen (NO), Ramรณn (NO), Sean Paul ย (JM), Gilli (DK), Raye (UK), Roc Boyz (NO), Toomanylefthands (DK) og Victoria Nadine (NO).

Tradisjonen tro, holder ogsรฅ Oslo’s egne ‘Masters of Mixed Sessions’ (M.O.M.S, kjent bla. fra det tidligere og sagnomsuste utestedet Smuget) sin รฅrlige konsert i Stensparken den lรธrdag 19.ย August. Dette blir en helt annen type event, og det er ventet mye Club-7 folk der. Vokalist og ‘toastmaster’ er Jรธrn ‘Kelner’n’ Kalvik som bla. er kjent fra den legendariske rocketrioen Tornerose. Til motsetning til Findings, som kosterย kidza pรฅ opptil 45 รฅr henholdsvis 1990 og 2499 kr. for 2 dager (ikke verst egentlig, sammenlignet med lignende festivaler, som feks. Ultra i Miami) sรฅ er M.O.M.S. i Stensparken gratis.

Les mer her

og her

 

Facebook-kommentarer