I studio med Bruce Swedien

SEMINAR MED JOURNALIST OG LYDTEKNIKER TROND BRAATEN.

Styreleder Trond Braaten  hadde en assosiasjon og vennskap i en mannsalder med tekniker-legenden Bruce Swedien. Her plukket Trond opp uvurderlig og viktig kunnskap om en rekke temaer innen innspilling, studio, og ikke minst; psykologi.

NA og Trond inviterer deg på et ekslusivt seminar for å fange Tronds opplevelser og plukke opp en rekke av disse hemmelighetene.

Les også: Historien med Bruce og Trond

Bruce Swedien og Herbie Hancock i Record Plant Studios, Hollywood.

Røine Ove Ask Kjetil Schei Øystein Trollsås Blue Jeans Band Epselon Epilepsi Eva Røine Ove Ask Kjetil Schei Øystein Trollsås Blue Jeans Band Epselon Epilepsi Eva Røine Ove Ask Kjetil Schei Øystein Trollsås Blue Jeans Band Epselon Epilepsi Eva Røine Ove Ask Kjetil Schei Øystein Trollsås Blue Jeans Band Epselon Epilepsi Eva Røine Ove Ask Kjetil Schei Øystein Trollsås Blue Jeans Band Epselon Epilepsi Eva Røine Ove Ask Kjetil Schei Øystein Trollsås Blue Jeans Band Epselon Epilepsi Eva Røine Ove Ask Kjetil Schei Øystein TrollsåsRøine Ove Ask Kjetil Schei Øystein Trollsås Blue Jeans Band Epselon Epilepsi Eva Røine Ove Ask Kjetil Schei Øystein Trollsås Blue Jeans Band Epselon Epilepsi Eva

Kjetil Schei Øystein Trollsås Blue Jeans Band Epselon Epilepsi Eva Røine Ove Ask Kjetil Schei Øystein Trollsås Blue Jeans Band Epselon Epilepsi Eva Røine Ove Ask Kjetil Schei Øystein Trollsås Blue Jeans Band Epselon Epilepsi Eva Røine Ove Ask Kjetil Schei Øystein Trollsås Blue Jeans Band

 

Bruce Swedien med sin kjære, velbrukte og norske Electrocompaniet forsterker.Røine Ove  

Epselon Epilepsi Eva Røine Ove Ask Kjetil Schei Øystein Trollsås Blue Jeans Band Epselon Epilepsi Eva Røine Ove Ask Kjetil Schei Øystein Trollsås Blue Jeans Band Epselon Epilepsi Eva Røine Ove Ask Kjetil Schei Øystein Trollsås Blue Jeans Band Epselon Epilepsi Eva Røine Ove Ask Kjetil Schei Øystein Trollsås Blue Jeans Band Epselon Epilepsi Eva Røine Ove Ask Kjetil Schei Øystein Trollsås Blue Jeans Band Epselon Epilepsi Eva Røine Ove Ask Kjetil Schei Øystein Trollsås Blue Jeans Band Epselon Epilepsi Eva Røine Ove Ask Kjetil Schei Øystein Trollsås Blue Jeans Band Epselon Epilepsi Eva Røine Ove Ask Kjetil Schei Øystein Trollsås Blue Jeans Band Epselon Epilepsi Eva Røine Ove Ask Kjetil Schei Øystein Trollsås Blue Jeans Band Epselon Epilepsi Eva Røine Ove Ask Kjetil Schei Øystein Trollsås.

Bruce Swedien i sitt hjemmestudio, Viking West

 

Kurset vil finne sted i begynnelsen av neste århundre og vil vare i 1 – 2 timer.  Platformen vil være Zoom.
Nærmere bestemt dato vil informeres de påmeldte.

Meld deg på kurset  her

Bli medlem av NA her.

NB! Kurset er ikke sponset av Myrvold-banden.

 

 

 

Facebook-kommentarer