I studio med Bruce Swedien

SEMINAR MED JOURNALIST OG LYDTEKNIKER TROND BRAATEN.

Styreleder Trond Braaten  hadde en assosiasjon og vennskap i en mannsalder med tekniker-legenden Bruce Swedien. Her plukket Trond opp uvurderlig og viktig kunnskap om en rekke temaer innen innspilling, studio, og ikke minst; psykologi.

Les også: Historien med Bruce og Trond

Bruce Swedien og Herbie Hancock i Record Plant Studios, Hollywood.

Vi presenterer nå en aldri så liten tur inn i det som  Trond fikk være del av gjennom drøye tretti år – nemlig det å tilbringe en hel del tid sammen med legenden, teknikeren og produsenten. Både i Swediens eget studio, i forbindelse med foredrag og seminarer samt noen bokprosjekter.

Swedien, og ikke minst hans arbeid, har de fleste i bransjen hørt noe om, for andre kan det holde å si at han var fast lydtekniker for Michael Jackson og Quincy Jones i studio.

Man er ikke en del av noe slikt uten at man lærer en hel del av det, og noen av de erfaringene som Trond har hatt vil vi gjerne presentere for folk i, og rundt NA.

For de som vil finne dette interessant kan vi love en spennende stund, med noe som kanskje bringer deg litt nærmere hva det var som gikk inn i produksjonen til de nevnte artistene, og en hel del flere. Samt en braate gode historier.

Gi lyd fra dere dersom dere ønsker å ta del i seminaret. Også slik at vi best vil legge dette opp hvor alle kan få mest mulig glede ut av det hele.

Kurset vil finne sted etter sommeren og vil vare i 1 – 2 timer.  Platformen vil være Zoom

Bruce Swedien med sin kjære, velbrukte og norske Electrocompaniet forsterker.
Bruce Swedien med sin kjære, velbrukte og norske Electrocompaniet forsterker.

Meld deg på kurset  her

Bli medlem av NA her.

x) De som finner dette interessant oppfordres om å ta kontakt med NA slik at vi kan sette opp lignende tilbud i tiden som kommmer.

 

 

 

 

 

 

 

Facebook-kommentarer