‘BRAKKESYKE 2020’ & ‘BROSJAN’ – OPPLEV ARTISTENE HJEMME ISTEDET


‘BRAKKESYKE 2020’ & ‘BROSJAN’ – OPPLEV ARTISTENE HJEMME ISTEDET 

Hva gjør artister og musikere når de får beskjed av Erna om å slutte å spille live i virus-tiden?

De fortsetter selvsagt. Frank Znort Quartet stillte tom. opp i helga på sitt faste spillested de siste 23 åra ved Akerselva, ‘ BLÅ‘, denne gangen tom for folk, men webcastet konserten via tjenesten/Facebook siten ‘Brusjan’. Det låt både flott og med klare og fine bilder på direkten igår kveld, søndag 15. mars.
https://www.facebook.com/FrankZnortQuartetOffisielleSide/videos/804572706691968/

Den andre virtuelle konsertstedet, ‘ Brakkesyke 2020‘ startet opp Fredag med pianisten Arthur Kay Piene, som tok låt-oppfordringer på strak arm, med ønske om kronerulling via Vipps. Det ble også meget velykket.
https://www.facebook.com/brakkesyke2020/videos/1203715369833577/

Brakkeksyke-gutta Filip og Geir sier at “vi har startet dette virtuelle konsertstedet i hui og hast, uten voldsomt med research og vi baserer oss, siden alt annet ville vært i strid med FHIs råd, i første omgang på at folk streamer seg selv. Hvilket gjør at man også kommer til å måtte regne med teknisk krøll og maroder lyd. Sånn er det bare, det får vi finne oss i.” 

Det ble mange coole konserter via livestreaming på facebook denne helga. 
Men “hvem er det som sitter igjen med regningen fra Tono i etterkant, når hele oppgjøret går rett til artist på personlige Vippskontoer?” spør Frode Bjørnstad.
“Eieren av Facebooksiden? Det ryktes om at det har blitt vipset over 50k for enkelte konserter.”

Så her er det bare å kjøre på, se hva som skjer, sjekke Tono/Gramo’s retningslinjer, og sørge for at Vipps maskinen holdes rykende varm!

Sjekk ut opptredener her

book.com/brakkesyke2020

https://www.facebook.com/Brusjan/
https://www.facebook.com/Brusjan/
Facebook-kommentarer