NA hjelper deg i Covid tiden

Vi har fått og får mange hendvendelser fra medlemmer som trenger råd og hjelp i denne vanskelige tiden.

Vi opplyser at denne tjenesten fortsatt er tilstede så lenge Norge er i faresonen, slik at dere som har saker å ta opp kan ta kontakt med oss 24/7 på admin@ noart.no ,
så vil vi ringe eller Messenge(r) deg tilbake ASAP.

Vi minner på at vår hjelpedesk ellers yter dere profesjonell hjelp og råd (24/7 via telefon, online og møter)  med søknader. Utdanning. Promotion. Juridisk; fremskaffelse av kontrakter, forhandling på vegne av artister med plateselskap og managements. Nasjonal og internasjonal kontaktknytting og nettverksbygging via vårt kontaktnett. Hjelp og råd til låtskrivning, arrangering, produkjon og teknologi. Veiledning på den sosiale siden; NAV, Fri Rettshjelp, mm. 

Medlemmer kan være i kontakt  med oss på telefon, Messenger og mail.

Facebook-kommentarer