Medlemstilbud: 𝐒𝐞𝐦𝐢𝐧𝐚𝐫 𝐦𝐞𝐝 𝐀𝐭𝐥𝐞 𝐁𝐚𝐤𝐤𝐞𝐧

Bildet venstre-høyre: med Quincy Jones, selfie, med Joe Zawinul, med Trevor Horn.
 
 
 
Dette er første gangen at Atle Bakken åpner for muligheten, for nye NA medlemmer og eksisterende, til et online kurs med hans nåværende arbeidsverktøy;  Ableton Live, et program/workstation som han har brukt siden 2001. Dette blir et kurs med hans innfallsvinkel- og bruk av plattformen. Kurset finner sted i begynnelsen av mars.
 
Det vil bli en egen avdeling hvor deltagerne kan spørre Atle om faglige ting, men også få anledning til spørsmål om Atle’s liv, karriere og erfaring i musikkindustrien. Her vil det ikke mangle på unike historier fra inn- og utland.
 
Atle har med sine 2 Spellemannspriser, 2 Grammy’s og 40 år i bransjen, alltid vært i forkant med teknologi. 
 
Han og Benny Andersson var de første og eneste i Scandinavia som skaffet seg og brukte Synclavier systemet (det første digitale produksjonsstudio og harddiskrecorder i verden), og Atle ble headhuntet til usa, hvor han har jobbet med Stevie Wonder, Michael Jackson, Snoop Dog, Andrae Crouch mfl. og har TV- credits for hans komponering for serier som ‘Martin”, ‘Hard Copy’, ‘Late Night with Jimmy Fallon’ og ‘Arsenio Hall show’.  
 
Atle, a.k.a. Allan Dangerfield, var også den første i Norge som brukte Oberheim 4- og 8-voice synthesizere, og hans bruk av  Prophet-5-synhesizeren satte presidens på utstyrsvalg blant keyboardister i Norge. Hans gjenkjennbare synth-soloer på album (og live) med bla.Terje Rypdal, Anne Grete Preus og Jon Eberson Group, har blitt transkribert av studenter med deres egne fremførelser i hovedoppgaver.
 
Dette er eneste gangen kurset vil finne sted.
(Deltagere bør ha noe kjennskap til Ableton Live og anbefales sterkt å gå igjennom ‘basic use’ av Ableton Live programmet på forhånd.  Lær deg det her.
 
De fremmøtte må/bør ha eget Ableton Live program (helst Ableton Live 11), en computer/laptop, og det anbefales å ha en stor skjerm tilkoblet. Separate høyttalere er også en fordel (men intet krav).
 
Ableton Live 11 ( 3 måneders prøveutgave) lastes gratis ned 
 
Atles egne orginal-lyder til seminaret, gjenkjent fra Grammy- og Spellemanns vinnende produksjoner, kan  lastes ned her.  Og beholdes.
 
Kurset vil finne sted i begynnelsen av januar og vil vare i 1 – 2 timer.  Platformen vil være Zoom. 
Nærmere bestemt dato vil informeres de påmeldte.
 
Meld deg på kurset  her
 
Bli medlem av NA her.
 
NB! Kurset er ikke sponset av Ableton AH eller deres importør i Norge.
 
 

Facebook-kommentarer