Medlemstilbud: ๐’๐ž๐ฆ๐ข๐ง๐š๐ซ ๐ฆ๐ž๐ ๐€๐ญ๐ฅ๐ž ๐๐š๐ค๐ค๐ž๐ง

Bildet venstre-hรธyre: med Quincy Jones, selfie, med Joe Zawinul, med Trevor Horn.
ย 
ย 
ย 
Dette er fรธrste gangen at Atle Bakken รฅpner for muligheten, for nye NA medlemmer og eksisterende, til et online kurs med hans nรฅvรฆrende arbeidsverktรธy; ย Ableton Live, et program/workstation som han har brukt siden 2001. Dette blir et kurs med hansย innfallsvinkel- og bruk avย plattformen. Kurset finner sted i begynnelsen av mars.
ย 
Det vil bli en egen avdeling hvor deltagerne kan spรธrre Atle om faglige ting, men ogsรฅ fรฅ anledning til spรธrsmรฅl om Atle’s liv, karriere og erfaring i musikkindustrien. Her vil det ikke mangle pรฅ unike historier fra inn- og utland.
ย 
Atle har med sine 2 Spellemannspriser, 2 Grammy’s og 40 รฅr i bransjen, alltid vรฆrt i forkant med teknologi.ย 
ย 
Han og Benny Andersson var de fรธrste og eneste i Scandinavia som skaffet seg og brukte Synclavier systemet (det fรธrste digitale produksjonsstudio og harddiskrecorder i verden), og Atle ble headhuntet til usa, hvor han har jobbet med Stevie Wonder, Michael Jackson, Snoop Dog, Andrae Crouch mfl. og har TV- credits for hans komponering for serier som ‘Martin”, ‘Hard Copy’, ‘Late Night with Jimmy Fallon’ og ‘Arsenio Hall show’. ย 
ย 
Atle, a.k.a. Allan Dangerfield, var ogsรฅ den fรธrste i Norge som brukte Oberheim 4- og 8-voice synthesizere, og hans bruk av ย Prophet-5-synhesizeren satte presidens pรฅ utstyrsvalg blant keyboardister i Norge. Hans gjenkjennbare synth-soloer pรฅ album (og live) med bla.Terje Rypdal, Anne Grete Preus og Jon Eberson Group, har blitt transkribert av studenter med deres egne fremfรธrelser i hovedoppgaver.
ย 
Dette er eneste gangen kurset vil finne sted.
(Deltagere bรธr ha noe kjennskap til Ableton Live og anbefales sterkt รฅ gรฅ igjennom ‘basic use’ av Ableton Live programmet pรฅ forhรฅnd. ย Lรฆr deg det her.
ย 
De fremmรธtte mรฅ/bรธr ha eget Ableton Live program (helst Ableton Live 11), en computer/laptop, og det anbefales รฅ ha en stor skjerm tilkoblet. Separate hรธyttalere er ogsรฅ en fordel (men intet krav).
ย 
Ableton Live 11 ( 3ย mรฅnedersย prรธveutgave) lastes gratis nedย 
ย 
Atles egne orginal-lyder til seminaret, gjenkjent fra Grammy- og Spellemanns vinnende produksjoner, kan ย lastes ned her.ย  Og beholdes.
ย 
Kurset vil finne sted i begynnelsen av januar og vil vare i 1 – 2 timer. ย Platformen vil vรฆre Zoom.ย 
Nรฆrmere bestemt dato vil informeres de pรฅmeldte.
ย 
Meld deg pรฅ kursetย  her
ย 
Bli medlem av NA her.
ย 
NB! Kurset er ikke sponset av Ableton AH eller deres importรธr iย Norge.
ย 
ย 

Facebook-kommentarer